Már csak pár nap és újra “Sport Határok Nélkül!”

Az alábbiakban olvashatjátok milyen programok várnak titeket az XIV. KEK-en!

Csütörtök

Ahogy eddig is az évek során így a XIV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján is egy hivatalos megnyitóval veszi kezdetét csütörtök este 7 órakor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nagyvárad téri oktatási épületének aulájában. A főszervezők és támogatók rövid megnyitó beszéde után a csapatok sorsolása következik, így kérjük érkezzetek időben, hogy ne maradjatok le a beosztásról! A sorsolás után koccinthattok a sporttársakkal, a Mayer Pince különleges KEK-boraival.

2022. KEK megnyitó

Megnyitó után, mindenkinek lesz ideje egy kis készülődésre, hiszen éjféltől mindenkit vár Remix Dance Club, ahol ELTE TÁTK x PPK Szemeszternyitó White Party kerül megrendezésre. A belépő 2000 Ft a helyszínen, KEK kedvezménnyel!

Péntek

Délelőtt 10 órakor a Ferencvárosi Torna Club által szervezett Fradi múzeumtúra veszi kezdetéti a Groupama Arénában. Azonban nem csak a múzeumtúra miatt lesz érdemes korán felkelni, ugyanis péntek reggel újra a sporttól lesznek hangosak a KEK pályái! A múzeumtúra részleteit itt olvashatjátok

2022. KEK futsal

Reggel 8 órától kezdődően elindulnak a csoportmérkőzések: futsal, kosárlabda, röplabda, illetve egy órával később 9-kor az egyéni asztalitenisz mérkőzések is megkezdődnek. A Darts is még a délelőtti órákban fog elkezdődni, 11-kor. Alumni foci csoportmérkőzéseire egy kicsit várni kell ők 18 órakor fogják megmérettetni magukat. A helyszínek változóak, futsal csoportmérkőzések A-F, kosárlabda, asztalitenisz és darts a  Ludovika Campuson lesz megrendezve. Az egyetemi futsal G-H csapatai, pedig a Sport11 helyszínén lesznek. A röplabda esetében, nekik a Tüskecsarnok tornaterme lesz a helyszín, alumni foci esetében, pedig az ELTE műfüves sportpályája ad helyet.

Egy ilyen izgalmas nap lezárásaként, mindenki megérdemel egy kis pihenést és kikapcsolódást, amit meg is tehettek a DownTown-ban, ahova éjféltől várunk mindenkit, KEK karszalaggal 2000 Ft a belépő!

Szombat

Majd elérkezik a nap, amikor az izgalom a tetőfokára hág!

Szombaton a döntők mellett idén már 3. alkalommal futhattok egy reggeli frissítő 5 vagy 10 km-t, valamint az új 1,1-es km-es távon is kipróbálhatjátok magatokat. Ha még nem neveztél ne habozz, mert gyorsan fogynak a helyek!

III. KEK Run nevezés

A szombati rájátszások és döntők ugyanazon helyszínen lesznek megrendezve, mint az azonos sportág csoportkörei a pénteki napon!

Ugyanezen a napon kerül lebonyolításra a Sakktorna, az NKE Orczy úti kollégiumában.

Ráadásként pénteken és szombaton a Ludovika Lounge-ban találkoztattok egy EFOTT standdal, ahol 10%-os kedvezményes kupont kaphatnak a résztvevők.

Ezen túl az Éjszaka Ördögei címet elnyerő csapat EFOTT heti jegyekkel gazdagodnak!

Ehhez nem is kell mást tennie a csapatoknak, mint minél nagyobb lelkesedéssel és aktivitással részt venni a rendezvényen és a bulikon, ezeket pedig rögzíteni valamilyen módon és posztoláskor, figyelni meg vannak-e jelölve a @kekbudapest és az @efott_official / @EFOTT ! Használjátok a szlogent is: EFOTT- A legsportosabb fesztivál

A döntők végeztével minden résztvevőt és nézőt szeretettel várunk a Ludovika Arénába, ahol 18 órától megkezdődik az eseményünk hagyomány szerinti lezárása, a KEK Finálé! A Finálé elengedhetetlen résztvevője a BEAC Cheerleaders csapata, akik ismét látványos bemutatóval fogják elkápráztatni a nézőközönséget. Ugyanitt kerül sor az idei díjátadókra, amik hivatalosan is lezárják a XIV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját.

2022. KEK díjátadó

…és habár a Kupának vége, érdemes megünnepelni az eredményeket és kiengedni a fáradt gőzt a falain belül, ahol a győzteseket meghívhatjátok egy italra, illetve megünnepelhetitek a sikeres szereplést éjféltől The Downtown táncparkettjén! A belépés ingyenes!

Itt láthatjátok az egész programtervet:

2023. KEK programterv

Ezen a térképen pedig láthattok minden helyszínt, beleértve a szállásokat, Fradi múzeumot és mindent, amire még szükség van az elkövetkezendő napokban:

2023. KEK térkép

A KEK bulikról is összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amiket érdemes tudni:

2023. KEK bulik

Végezetül, meghoztuk nektek a XIV. Kárpát-medencei Egyetemek Kupájának kiadványát! Olvassátok el: