Már csak néhány nap, és újra Sport Határok Nélkül!

Miközben felkészültök erre az emlékezetes három napra, elolvashatjátok a részletes programtervet az alábbiakban!


Csütörtök

Mint minden évben, a XIII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája is egy hivatalos megnyitóval veszi kezdetét csütörtök este, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Nagyvárad téri oktatási épületének aulájában. A főszervezők és támogatók rövid megnyitó beszéde után rögtön következik a csapatok sorsolása, így kérjük érkezzetek időben, hogy ne maradjatok le a beosztásról! A sorsolás után koccinthattok a sporttársakkal, a Mayer Pince különleges KEK-boraival, akár azért, hogy előre igyatok a medve bőrére, vagy csak a jókedv megalapozása végett.

A megnyitó után kedvezményes italakciókkal vár titeket a Ziccer! TrollFoci Sport Pub, hogy a megmérettés előtt még jobban összekovácsolódjon a csapatotok – csak ügyeljetek rá, hogy a másnapi teljesítmény ne másnapos teljesítmény legyen…

//Az italakciók a KEK karszalaggal érvényesek!//

Ha a Sport Pub nem lenne elég, megindulhattok az éjszakába, pontosan a BoB szórakozóhelyre, ahol egy hip-hop, rap és trap stílusú party fogadja az odatévedőket. KEK karszalaggal kedvezményes áron! (további információk az oldal alján!)


Péntek

Ki korán kel, aranyat lel – tartja a közmondás. A mi esetünkben ez a kincs a Ferencvárosi TC által szervezett stadiontúrát foglalja magában, amely pénteken 9:15 és 10:15-től indul a Groupama Arénában. További infromációkért olvassátok el a stadiontúráról szóló cikkünket: Barangold be a Fradi stadiont a KEK-en!

Azonban nem csak a stadiontúra miatt lesz érdemes korán felkelni, ugyanis péntek reggel újra a sporttól lesznek hangosak a KEK sportpályái!

Reggel 8 órától kezdődően elindulnak a csoportmérkőzések a csapatsportágakban, illetve az egyéni torna asztaliteniszben. A legtöbb sportág a Ludovika Campuson lesz megrendezve, így akár tudtok hallgatótársaitoknak szurkolni, ha időtök engedi. Csak a röplabda és az alumni foci kivétel ilyen szempontból, mivel előbbinek a Tüskecsarnok, utóbbinak pedig az ELTE műfüves sportpályái (bogdánfy úti és mérnök utcai pályák) adnak helyet.

Ezen a napon lesz továbbá megrendezve az E-Sport bajnokság és a Dartsbajnokság a Ludovika Aréna Lobby barjában, valamint ugyancsak pénteken zajlik le a Teqball páros tornája a vívóteremben.

A nap lezárásaként ismét megihattok egy frissítőt a Ziccer! TrollFoci Sport Pub asztalainál, vagy kitombolhatjátok magatokat a 2000-es évek örökzöld slágereire a The Downtown szórakozóhelyen, kedvezményes KEK belépővel! (további információk az oldal alján!)


Szombat

Majd elérkezik a nap, amikor az izgalom a tetőfokára hág!

Szombaton a döntők mellett idén második alkalommal futhattok egy reggeli frissítő 5 vagy 10 km-t a II. KEK Run futóversenyen. Ha még nem neveztél ne habozz, mert gyorsan fogynak a helyek!:

KEK RUN NEVEZÉS

A szombati rájátszások és döntők ugyanazon helyszínen lesznek megrendezve, mint az azonos sportág csoportkörei a pénteki napon!

Újdonságból sosem elég! Ugyanezen a napon kerül lebonyolításra a XIII. KEK Sakktornája, az NKE Rendészettudományi kar kollégiumában, valamint a Teqball bajnokság egyéni nevezéses tornája is szombaton tartja összecsapásait. Mindezentúl találkozhattok magyarország egyik legsikeresebb amerikai foci csapatával, ugyanis az idei KEK egyik vendége a Budapest Cowbells. A klub játékosaival és stábtagjaival a Ludovika Arénában található Lobby Barban merülhettek el egy beszélgetésre.

A döntők végeztével minden résztvevőt és nézőt szeretettel várunk a Ludovika Arénába, ahol 17 órától megkezdődik az eseményünk hanyomány szerinti lezárása, a KEK Finálé! A Finálé elengedhetetlen résztvevője a BEAC Cheerleaders csapata, akik ismét látványos bemutatóval fogják elkápráztatni a nézőközönséget. Ugyanitt kerül sor az idei díjátókra, amik hivatalosan is lezárják a XIII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját.

…és habár a Kupának vége, érdemes megünnepelni az eredményeket és kiengedni a fáradt gőzt a Ziccer! TrollFoci Sport Pub falain belül, ahol a győzteseket meghívhatjátok egy italra, illetve megünnepelhetitek a sikeres szereplést a The Downtown táncparkettjén egy latin-rnb-reggaeton buli keretében! (további információk az oldal alján!)


Helyszínek

Az idei KEK helyszínei. Sportpályák, arénák, szálláshelyek és minden, ami még fontos lehet számotokra!

KEK Bulik

Hova? Mikor? Mit? Meddig?

Fontos információk a KEK Bulikról, ahol kedvezményes belépő/fogyasztás jár minden KEK résztvevőnek.


Olvassátok el a XIII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupája kiadványát!