2024. március 2. – ezt a dátumot mentse el minden amatőr és profi futó, ugyanis aznap összegyűlik a teljes Kárpát-medence, hogy lefussák az immáron sorozatban negyedik alkalommal megrendezésre kerülő KEK Run-t. Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. támogatásával megvalósuló verseny helyszíne az impozánsan felújított, minden futóigényt kielégítő Orczy park lesz, amely egyúttal a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika campusa is. A résztvevők a közösségi élmény és az egészséges életmód mellett egy jó ügyet is támogatnak, hiszen a KEK teljes rendezvényén a kárpátaljai magyar gyerekekért fogunk össze, és a Karácsfalvai Sztojka Sándor Görögkatolikus Líceumot támogatjuk, akik a jelenlegi háborús helyzetben rendkívüli mértékben rászorulnak a támogatásra. További infókat a jótékonyságról IDE kattintva találtok.

A Kárpát-medencei Egyetemek Kupája idén 15-ik alkalommal kerül megrendezésre, a hallgatói multisport-esemény óriási népszerűségnek örvend az egyetemisták körében. Az idei esemény szlogenje “15 év, 15 sportág“, melyhez a KEK Run is önálló sportágként járul hozzá. Várjuk azonban a felsőoktatás résztvevőin kívül mindazokat, akik hobbifutók, komolyabban is űzik a sportágat, vagy csak szimplán összefognának egy jótékonysági ügyért.

Mindezekre lehetőséget adunk azoknak is, akik a Normafán vagy a Margitszigeten róják a kilométereket fáradhatatlanul, de akár azok is eljöhetnek, akik a párizsi olimpiára készülnek – hiszen a választható távok között 1,1 km, 5,5 km, 10 km egyéni vagy váltó, illetve 15 km egyéni vagy váltó szerepelnek. A helyszínen öltözők és zuhanyzók is rendelkezésre állnak a sportolóknak, mindemellett csomagmegőrzési lehetőséget is biztosítunk a résztvevőknek. Sőt, még olyan sztársportolókkal is összefuthattok (szó szerint…) a versenyen, mint az FTC és a női vízilabdacsapat olimpiai bronzérmes, vb- és Világliga-ezüstérmes, Eb-bronzérmes kiválósága, Leimeter Dóra, a többszörös magyar bajnok, 400m-es országos csúcstartó síkfutó Molnár Attila, és a magyar bajnoki bronzérmes, válogatott kézilabdázó Kovacsics Péter.

Ha már fel is csillant a szemed az egyik táv láttán, olvass utána a versenykiírásnak és a nevezési díjaknak ITT, majd utána IDE kattintva egyből nevezhetsz is a versenyre – közben pedig ne felejtsd el kosárba rakni a megfelelő méretű KEK Run pólót! Ezáltal kipipálod a napi jócselekedetedet, nekünk pedig még sikeresebb lehet a jótékonysági programunk a karácsfalvai gyerekekért. Ha beneveztél, mindenképpen látogass el a Facebook eseményünk oldalára, és mutasd meg ismerőseidnek, hogy te is KEK Runner leszel idén!

Miért érdemes nevezned?

  • mert nevezéseddel, pólóvásárlásoddal jótékony ügyet támogatsz,
  • mert minden célba érkező bőséges befutócsomaggal és csodaszép, egyedi KEK RUN éremmel lesz gazdagabb,
  • mert a nyertesek értékes nyereményeket kapnak, és
  • mert tombola jegyeddel, melyet a nevezésed után kapsz, lehetőséged van megnyerni értékes nyereményeink egyikét!

További infókat a KEK többi sportágáról ITT találtok, ahol megtudhatjátok, mi a másik 14 sportágunk idén. Ha pedig szeretnétek hozzájutni minden naprakész infóhoz, akkor kövessétek közösségi oldalainkat!

https://www.facebook.com/kekbudapest
https://www.instagram.com/kekbudapest/

A versennyel kapcsolatos egyéb kérdések esetén állunk rendelkezésre a kek@beac.elte.hu e-mail címen.